h

Oorverdovend stil rond een oorverdovend vliegveld

20 april 2018

Oorverdovend stil rond een oorverdovend vliegveld

Een aantal weken voor Pasen meldde gedeputeerde Van der Maat, dat we binnen anderhalve week een brief van de minister over Eindhoven Airport konden verwachten. Hij zou deze brief meteen doorsturen naar de Staten. In de brief zou duidelijk worden gemaakt hoe het proces van de nieuwe gebruiksvergunning van Eindhoven Airport onder leiding van het ministerie zou worden ingericht. Iedereen is vooral benieuwd hoe de omwonenden bij het hele proces betrokken gaan worden. De nieuwe vergunning moet 1 januari 2018 klaar zijn. 

Inmiddels is het 20 april en van het ministerie taal noch teken. Daarom heeft de SP-fractie vandaag samen met de PvdA een motie ingediend om GS aan te sporen bij het ministerie aan te dringen op meer snelheid en duidelijkheid op dit gebied.

Reactie toevoegen

U bent hier