h

Vragen over aanhoudende ellende Maaslijn

7 december 2018

Vragen over aanhoudende ellende Maaslijn

De laatste tijd bereiken ons alarmerende berichten over  drukte en storingen op de Maaslijn. Ten gevolge daarvan kunnen reizigers niet met de door hen geplande trein mee, omdat er geen (staan)plaats meer is of de trein “uberhaupt niet rijdt. Inmiddels is een groep verontwaardigde studenten een handtekeningenaktie begonnen over de voor hen dagelijkse ellende. (zie 1) 

Naar aanleiding hiervan heeft Willemieke Arts van de  SP-statenfractie de volgende vragen aan het College van Gedeputeerde Staten gesteld:

  1. Zijn GS op de hoogte van deze dagelijkse ellende, ook voor de Brabantse uit Boxmeer en Cuijk reizigers?
  2. Zijn GS bereid om op korte termijn samen met de mede-concessiehouder Limburg met Arriva en Prorail in gesprek te gaan over de problemen, omdat het onacceptabel is dat een drukke verbinding over zo lange termijn zo slecht presteert?
  3. Kunnen GS PS snel over de uitkomsten van dit gesprek informeren?

https://www.gelderlander.nl/cuijk/studenten-klaar-met-ellende-op-maaslijn-dit-kunnen-ze-niet-maken~ab622d07/

Reactie toevoegen

U bent hier