h

SP Brabant: handhavingsimpasse Tuf Recycling ronduit onacceptabel

13 september 2018

SP Brabant: handhavingsimpasse Tuf Recycling ronduit onacceptabel

Dongense kunstgrasrecyclaar Tuf Recycling overtreedt al jaren de regels. Keer op keer blijkt het bedrijf niet aan de vergunningseisen te voldoen. Gemeente Dongen weet dat en heeft uiteindelijk gedreigd met dwangsommen, maar als het puntje bij paaltje komt wordt er niet gehandhaafd. De reden lijkt een dreigend faillissement te zijn, waardoor de gemeente opgezadeld wordt met bergen kunstgras en vervuilde grond.

De SP vindt dit een bizarre situatie en ronduit onacceptabel. De fractie roept daarom Gedeputeerde Staten via schriftelijke vragen op om samen met Dongen uit te zoeken hoe de handhaving alsnog opgepakt kan gaan worden.

De vragen vindt u in de bijlage.

Reactie toevoegen

U bent hier