h

SP-Leider Roemer op campagne in Brabant

11 maart 2015

SP-Leider Roemer op campagne in Brabant

Foto: SP
 
 
SP-Leider Emile Roemer bezoekt zaterdag 14 maart Noord-Brabant. Hij bezoekt eerst het natuurgebied De Maashorst. De SP steunt het initiatief om De Maashorst tot nationaal park te verheffen. Roemer zal op De Maashorst een rondleiding krijgen. Daarna zal hij in het centrum van Boxtel mensen oproepen om 18 maart op de SP te stemmen. Daar is ook tomatensoep en muziek aanwezig.
 
Roemer: ‘Zowel in het bestuur van Brabant als in Boxtel laten zien dat het anders kan. Ook landelijk is het tijd voor een sociale koers. Op 18 maart hebben de kiezers het voor het zeggen. Op die dag kunnen de mensen afrekenen met dit kabinet. Ik wil dan ook tegen de mensen zeggen: Thuisblijven helpt niet, SP stemmen wel.

Reactie toevoegen

U bent hier