h

SP Brabant feliciteert thuiszorgmedewerkers Oss met Brabantse worstenbroodjes

28 februari 2015

SP Brabant feliciteert thuiszorgmedewerkers Oss met Brabantse worstenbroodjes

Foto: SP

De SP-statenfractie Noord-Brabant is blij voor de thuiszorgers dat er nu eindelijk serieus met ze gepraat gaat worden. Dat moet voor 21 maart leiden tot een oplossing. SP kandidaat Willemieke Arts deelde namens de SP statenfractie aan de actievoerders Brabantse worstenbroodjes uit. Om ze een hart onder de riem te steken.

Het blijkt maar weer dat actievoeren loont. Zeker als het gaat om zo'n belangrijke zaak als een goede thuiszorg voor iedereen. En hier hoort een fatsoenlijk salaris bij voor de medewerkers. De SP blijft op lokaal en provinciaal niveau het verdere verloop van de ontwikkelingen volgen.

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier