h

Provincie en SP voor “Samen voor de Voedselbank”

15 december 2014

Provincie en SP voor “Samen voor de Voedselbank”

Omroep Brabant staat deze week in het teken van de actie Samen voor de Voedselbank. Brabanders worden massaal opgeroepen om zoveel mogelijk producten in te zamelen voor de Voedselbank. Provinciale Staten hebben vrijdag op initiatief van SP-Statenlid Francy van Iersel in hun Statenvergadering alle provinciale collega’s uitgedaagd om ook bij te dragen aan deze actie. Commissaris van de Koning, Wim van de Donk, onderstreepte het feit dat de provincie deze sympathieke actie van Omroep Brabant van harte graag onderstreept. Emile Roemer zet zijn beste beentje voor bij de actie voor de Voedselbank. Ter gelegenheid van de actie organiseert hij een wedstrijd: de Brabander die deze week met de meest bijzondere, grote of ludieke donatie langskomt bij Omroep Brabant, krijgt van Roemer een rondleiding door de Tweede Kamer.

Kleine moeite groot gebaar!

SP-Statenlid Francy van Iersel nam het initiatief voor de oproep “Tijdens deze kerstperiode kunnen wij als provincie toch niet anders dan deze geweldige actie ondersteunen. Laten we als provincie ons sociale gezicht tonen. Als iedereen in zijn of haar kast kijkt en een of meerdere producten doneert, moeten we volgende week toch manden vol naar de voedselbank kunnen brengen? Kleine moeite groot gebaar!”

Bekijk de informatie van Omroep Brabant over de actie Samen voor de voedselbank:

Reactie toevoegen

U bent hier