h

SP stemt in met hoorzitting casus Reiling

20 april 2012

SP stemt in met hoorzitting casus Reiling

De SP heeft in de commissie Ecologie en Handhaving ingestemd met een hoorzitting over de casus Reiling BV. De hoorzitting wordt vooraf gegaan aan een thema bijeenkomst op vrijdag
8 juni. De hoorzitting zelf vindt plaats op 15 juni.

De thema bijeenkomst is bedoeld als achtergrondinformatie voor de hoorzitting welke zal gaan over proces, juridisch en milieu technische zaken van handhaving. Bij de hoorzitting zelf worden personen en of organisaties gehoord over handhaving. Genodigden krijgen de mogelijkheid om tijdens de hoorzitting hun kant van het verhaal te belichten. De bijeenkomst kan mogelijk leiden tot inzichten voor een beter handhavingsbeleid.

zie ook voorgaande bericht over Reiling BV http://sp.nl/9n1sjg

U bent hier