h

Veel reacties op Open Dag Provinciehuis

21 februari 2011

Veel reacties op Open Dag Provinciehuis

Statenlid Ron van Zeeland in gesprek bij de kraamZo'n 3000 bezoekers kwamen afgelopen zaterdag naar de Open Dag op het Provinciehuis.

Er was van alles te doen: optredens, rondleidingen, ritjes met een brandweerwagen en natuurlijk ook een politieke markt. De SP-kraam werd goed bezocht en we kregen veel positieve reacties op onze standpunten. Met name onze acties tegen de megastallen en vlieglawaai werden positief onthaald. Ook bleek hoe populair Emile Roemer is. We vroegen mensen naar wel provinciaal beleidsterrein hun hart uit ging en dat kon men weergeven door hartsnoepjes in potten met verschillende onderwerpen te doen. Natuurbehoud en Openbaar Vervoer hadden duidelijk de voorkeur.

U bent hier