h

Fotoverslag werkbezoek Megastallen

23 februari 2011

Fotoverslag werkbezoek Megastallen

Voorafgaand aan het Megastallendebat dat de SP op dinsdagavond 22 februari organiseerde, bezocht een delegatie van de partij enkele boeren en actievoerders in Brabant. Tweede Kamerlid Henk van Gerven, Statenlid Veerle Slegers, kandidaat Johan van den Hout, fractiemedewerkers Ramon Boersboom en Inez Staatink en het Tilburgse raadslid Bart van de Camp togen naar o.a. de gemeenschap Huijgevoort en naar Reusel-De Mierden. Een fotoverslag...

Werkbezoek Megastallen Nee
Werkbezoek Megastallen Nee
Werkbezoek Megastallen Nee
Werkbezoek Megastallen Nee
Werkbezoek Megastallen Nee
Werkbezoek Megastallen Nee
Werkbezoek Megastallen Nee
Werkbezoek Megastallen Nee
Werkbezoek Megastallen Nee
Werkbezoek Megastallen Nee

U bent hier