h

Bezoek SP aan bedrijventerreinen in West-Brabant

3 juli 2007

Bezoek SP aan bedrijventerreinen in West-Brabant

Statenlid Spencer Zeegers bezocht op 29 en 30 juni een aantal bedrijventerreinen in West-Brabant. 'Ik wilde zelf zien waar het in al die dikke provinciale nota's over gaat. En geloof me, het zien van de werkelijkheid geeft echt een andere kijk op de zaak dan alle papieren adviezen en beschouwingen. Nog meer dan van te voren ben ik er van overtuigd dat er echt een stop moet komen op nieuwe bedrijventerreinen, zolang er nog zoveel ruimte verstopt zit in de bestaande. Zo'n moratorium is volgens mij de enige manier om provincie, gemeenten én het bedrijfsleven te dwingen tot zuinig ruimtegebruik en eens echt serieus werk te maken van revitalisering en herstructurering. Zolang nieuwe terreinen voor een meterprijs worden aangeboden die soms lager is dan die van een rol vloerbedekking, heeft dat herstructureren geen enkele kans.'

Klik hier voor het fotoverslag van het bezoek.

U bent hier