h

Roy de Jonge

06-13644667

Korte biografie​/omschrijving ​ Roy is op 5 juni 1972 in Bergen-op-Zoom geboren. Hij is getrouwd met Caroline en vader van Daan (4). Tegenwoordig woont hij weer Halsteren waar hij ook is opgegroeid.
Roy werkt als begeleider op een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking.
Naast het kijken van films en series op TV en het gamen op de pc (voor de kenners; RTS, TBS, FBS) is Roy ook gek op de "Bergse Vastenavend" (carnaval)

Waarom ​​de SP? De SP blijkt steeds de standpunten te vertegenwoordigen zoals ik ze ook had; een partij die consequent is en staat voor een eerlijke maatschappij, met ruimte voor iedereen.

Favoriete Boek De Duivelsprinsen van Jack Vance

Favoriete Film Mijn favoriete film is moeilijk te noemen, want er zijn er vele. Het eerste in gedachten schieten de Lord of the Rings trilogie en The Matrix trilogie.

Favoriete TV-programma Dat is ook al moeilijk kiezen. Ik kijk met name series; SF, fantasy en thrillers. Nu net begonnen met de eerste vier seizoenen van Game of Thrones.

Favoriete Muziek Ik luister het liefst naar Rock in verschillende soorten, maar ik ben ook niet vies van uitstapjes naar Hiphop, House en soms Nederlandstalig.

Sport Samen met Daan spelen.

Favoriete Vakantiebestemming Geen voorkeur, gewoon even weg, om het waar even.

Kunst Kunst is niet echt mijn ding.

Zit politiek in je familie? In die zin dat ik tijdens mijn opvoeding de waarden en normen heb meegekregen die mij nu politiek sturen. Mijn vader was vroeger wel lid van de PvdA, maar ons gezin was niet een uitgesproken "politiek nest".

U bent hier