h

Maurice Spapens

06-28279417

Maurice is geboren in Breda op 31 maart 1968. In 1995 studeerde hij af aan St. Joost, kunstacademie, modevormgeving. Het meest bekende werk is zijn muntenjurk gecreëerd van 2500 vreemde munten uit zijn eindexamencollectie. Sindsdien is hij als zelfstandige werkzaam vanuit zijn atelier waar hij ondermeer kleding op maat maakt en cursussen kleding maken geeft. Designed kleermaker noemt Maurice zich, of modeboer daar hij al weer jaren zijn eigen moestuin heeft. Een veelzijdig mens.

Waarom ​​de SP? De enige partij die jaren geleden niet alleen zei dat kunst belangrijk was maar er ook daadwerkelijk aandacht aan besteedde.

Favoriete Boek Het Oermysterie, Graham Hancock

Favoriete Film Into the wild

Favoriete TV-programma Geen

Favoriete Muziek Veelzijdig van Beatles tot klassiek, blues tot alternatief.

Sport Was skaten, na 3x gescheurde meniscus blij dat ik nog kan wandelen. Misschien 40 km vierdaagse Nijmegen als knie het houdt.

Favoriete Vakantiebestemming Vadstena, werkvakantie bij de Zweedse nonnen

Kunst Het meest belangrijke wat er is na liefde. In ons land gaan we slecht om met kunstenaars helaas.

Zit politiek in je familie? Neen, ze zijn wel heel trots op mijn politieke carrière. Altijd actief geweest, voorzitter afdeling Breda, 8 jaar gemeenteraadslid SP Breda, nu commissielidzijndenietraadslid SP Breda. En dan op de lijst van de provincie. De familie Spapens vraag ik net als heel Brabant om uw stem.

U bent hier