h

Oisterwijks congres over bomen

15 juli 2014

Oisterwijks congres over bomen

Op zaterdag 6 september wordt in het historisch raadhuis van Oisterwijk een congres georganiseerd over bomen. Deze koningen van de natuur staan de laatste tijd sterk in de belangstelling. Namens de SP is statenlid Francy van Iersel bij deze bijeenkomst aanwezig. 

Rond bomen is veel gaande: Economie, cultuur, spiritualiteit, ecologie, kunst, zorg, wetenschappen, toerisme en nog veel meer. Tijdens dit congres worden inspirerende voorbeelden gegeven van initiatieven rond bomen. Bomen over Bomen richt zich in de breedste zin op geïnteresseerden in bomen. Het programma bestaat uit lezingen, presentaties en workshops, afgewisseld met gedichten over bomen. De congresmap bevat samenvattingen van alle presentaties van bomeninitiatieven in Nederland en Vlaanderen. De doelen van dit congres: kennisoverdracht en het smeden van nieuwe netwerken.

Bomen over Bomen vindt plaats in het kader van Kunst en Bomen 2014. Deze kunstmanifestatie wordt tot eind oktober gehouden in de gemeente Oisterwijk, binnen en buiten de dorpsgrenzen van Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. Honderd bomen zijn geselecteerd. Professionele kunstenaars hebben zich door de bomen tot nieuwe kunst laten inspireren. De kunstwerken zijn bevestigd in de bomen en kunnen door middel van wandel- en fietsroutes worden bezocht.

Bomen over Bomen

6 september 2014. Raadhuis Oisterwijk, de Lind 56. Van 10.30 uur tot 16.00 uur.
Tussen de middag wordt een broodjeslunch geserveerd. Deelname kost tien euro. Opgeven via bomencafe@ziggo.nl

Reactie toevoegen

U bent hier